facebook

Дубінський відмовився виконати прохання Зеленського і вийти зі “СН”,-ЗМІ

Дубінський відмовився виконати прохання Зеленського і вийти зі “СН”,-ЗМІ


Президент Володимир Зеленський на засіданні фракції ввечері у понеділок просив “слугу народу” Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, вийти з фракції, але той відмовився. Суперечка на підвищених тонах тривала пів години.

Про це з посиланням на джерело “Українська правда”, інформує Цензор.НЕТ.

Повідомляється, що Зеленський заявив Дубінському, що той має піти із фракції, щоб не підставляти “Слугу народу” під удар. Президент  зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв’язувався із Деркачем, бо Деркач-агент ФСБ.

Також президент нагадав, що Дубінський “розколював фракцію весь час”, і що його “журналістська діяльність” під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Співрозмовник зазначає, що за Дубінського вступився Бужанський, мовляв, фракція має “своїх” підтримувати. На це Зеленський відповів, що вони саботували багато законопроєктів, і тепер апелювали до командності нема сенсу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також джерело розповідає, що Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а “шабунята й соросята” його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського на адресу “Центру протидії корупції” назвав дитячими, пояснивши що “це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати”. Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

Глава держави запропонував фракції зібрати голоси “за” та “проти” Дубінського, а сам готовий зустрітися з керівництвом фракції та обговорити, що робити далі.

Співрозмовник переконаний, що ключовий месседж–Дубінський має піти, а сам Зеленський не хоче вирішувати проблему із санкціями.

Джерело наголосило, що суперечка президента з нардепом тривала понад 30 хвилин.

Нагадаємо, 11 січня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти 7 громадян і 4 організацій з України, які, за його інформацією, пов’язані з народним депутатом Андрієм Деркачем. Серед інших у списку тих, хто потрапив під санкції – депутат СН Олександр Дубінський.

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак пообіцяв зробити все, щоб “притягнути відповідальних за втручання у вибори в США”.

19 січня стало відомо, що Офіс генпрокурора почав проти Дубінського два кримінальніпровадження-за підозрою в ухилянні від сплати податків і в легалізації майна, отриманогозлочинним шляхом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дубінський відмовився виконати прохання Зеленського і вийти зі “СН”,-ЗМІ