facebook

Великодні яйця з візерунком (простий лайфхак)

Цибулиння, гілочка петрушки і гілочка кропу – ось і все, що вам знадобиться для створення милого візерунка на фарбованих пасхальних яйцях.

Фарбувати яйця на Великдень лушпинням цибулі з візерунками – найдавніший спосіб, яким користувалися ще наші прабабусі і їх предки. Це натуральний, доступний і простий метод, за допомогою якого можна отримати не тільки рівномірний колір яєць, а й ще кілька цікавих варіантів візерунків.

Для фарбування яєць Вам знадобиться:

лушпиння цибулі
яйця
дрібка солі
листя петрушки, кінзи, плюща або інших рослин
марля або капронові панчохи
рослинна олія
Щоб отримати незвичайні квіткові візерунки на великодніх крашанки, необхідно приготувати кілька листочків петрушки, кропу або будь-якої іншої зелені, змочити їх водою і приліпити до яєчної шкарлупи. Примотати листочки до яйцю шматком марлі і закріпіть.

Лушпиння цибулі помістіть в каструльку, і залийте її окропом. Через 2-3 години злегка підсоліть воду і викладіть в неї яйця кімнатної температури для фарбування. Воду з яйцями і цибулевим лушпинням слід закип’ятити, а після варити 10 хвилин на повільному вогні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після того як вода охолоне – яйця потрібно вийняти ложкою, зняти марлю і обсушити паперовими рушниками. Для того, щоб яйця мали гарний блиск їх необхідно протерти шматком марлі змоченим в рослинній олії.

Все, незвичайні візерункові яйця готові!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Великодні яйця з візерунком (простий лайфхак)