facebook

Франція закриває свої кордони для всіх громадян з-поза меж ЄС

Франція закриває свої кордони для відвідувачів з-поза меж Європейського Союзу та посилює санітарний режим. Нові правила набудуть чинності з неділі.

 

Прем’єр-міністр Франції Жан Кастекс заявив, що введення цих обмежень є останнім шансом щоб уникнути локдаун, передає tvp.info.

Как мусульманки выглядят дома при муже: вы упадете!
4 ч. назад
Глава французького уряду заявив, що необхідно вжити нових заходів проти епідемії.

“Появилися важливі питання у справі локдауну. Переглядаючи дані останніх днів, ми думаємо, що можемо дати собі ще один шанс уникнути введення локауну,” – сказав Жан Кастекс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Закриті кордони
Прем’єр-міністр оголосив, що з неділі французькі кордони будуть закриті для людей, що прибувають із країн, що не входять до Європейського Союзу, або до заморських територій Франції.

Громадяни країн ЄС зможуть їздити до Франції за умови отримання негативного результату тесту ПЛР перед від’їздом.

Франція також посилить санітарний режим у магазинах. Усі торгові центри площею понад двадцять тисяч квадратних метрів будуть закриті. Продуктові магазини залишатимуться відкритими. У понеділок уряд скоротить кількість людей у ​​менших торгових закладах.

Французький прем’єр-міністр також оголосив про спеціальну мобілізацію служб безпеки для забезпечення дотримання комендантської години. Це положення діє на всій території країни з середини грудня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Франція закриває свої кордони для всіх громадян з-поза меж ЄС