facebook

У Рівному стоматолог жорстоко хапала та лупцювала дітей головою об кушетку на прийомі.

У Рівному стоматолог побила дітей: поліція відкрила дві справи

Відомо, що постраждали щонайменше троє дітей. Одна дівчинка мала інвалідність.

У Рівному лікар-стоматолог жорстоко лупцювала дітей просто під час прийому. Вона хапала їх та била головою об кушетку, і таких випадків було декілька. Дії жінки були зафіксовані на відео.

На кадрах видно, що поруч з лікарем ще сиділа медсестра, яка бачила її дії, зокрема, як вона била хлопчика головою об кушетку. Проте ніяк не відреагувала на це.

Відомо, що постраждали щонайменше троє дітей. Одна дівчинка мала інвалідність. Про це APnews пише з посиланням на розповідь жительки Рівного Вікторії Мамотюк у соцмережі.

За її словами, мама дівчинки з відео була однією з тих, хто захищав публічно лікарку. Проте тепер батьки дітей пишуть заяву до поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі поліція продовжує розслідування дій жорстокого стоматолога.
Нацполіція України відкрила два кримінальні провадження щодо стоматолога, яка відлупцювала чужих дітей. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу НПУ.

Поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за такими інцидентами:

  • За фактом побиття 8-річної дівчинки. Після візиту до стоматолога 28-річна мати виявила гнійну рану на губі своєї дитини. Ці відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 140 ККУ;
  • За фактом нанесення тілесних ушкоджень 5-річній дитині. Прийнявши скаргу 36-річної матері, правоохоронці почали досудове розслідування за ч. 1 ст. 125 ККУ.

У рамках кримінальних проваджень призначені судово-медичні експертизи. Наразі слідчі дії тривають.

Крім того, інформація, виявлена в ході моніторингу Інтернету, буде зареєстрована і буде розглядатися в ході розпочатих досудових розслідувань.

Раніше APnews повідомляв, в Рівному стоматолог жорстоко хапала і била дітей головою об кушетку на прийомі,-відео.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Рівному стоматолог жорстоко хапала та лупцювала дітей головою об кушетку на прийомі.