facebook

Інфекціоніст розповіла, як швидко можна повторно заразитися коронавірусом

Коронавірус продовжує вирувати в Україні й у всьому світі. Відомий інфекціоніст розповіла, що люди, які вже один раз перенесли COVID-19, можуть повторно інфікуватися через шість місяців.

 

Медичний експерт ЮНІСЕФ і інфекціоніст Катерина Булавінова розповіла, що немає сенсу робити тести на антитіла, через те, що вони діють тільки три місяці. Про це вона заявила в ефірі ток-шоу “Право на владу”.

Катерина Булавінова пояснила, що перевіряти рівень антитіл тестами немає особливого сенсу, оскільки на цей момент дуже мало даних про те, як саме вони впливають на коронавірус.

“Ніхто не розуміє, як все це працює. Єдине, що зрозуміло зараз, що ми, хто перехворіли, зараз у нас є три місяці попереду для того, щоб обніматися, цілуватися і все таке інше. І навіть щоб кудись прийти та більш-менш себе нормально почувати. За три місяці у нас ризики починають підвищуватися, а через шість вважається, що ми можемо захворіти повторно”, – повідомила інфекціоніст.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вона уточнила, що бувають випадки, коли люди інфікувалися і швидше вказаних строків і друге інфікування може виявитися найбільш важким, ніж перше.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Інфекціоніст розповіла, як швидко можна повторно заразитися коронавірусом