facebook

Як змyсити чоловіка бoятися втратити дружину і рeвнувати її?: Цінні поради

Проживши багато років разом, жінка та чоловік дуже швидко звикають один до одного. Стан комфорту і стабільності це, звичайно, добре. Погано, коли чоловік перестає цінувати жінку та сприймати її присутність поруч як належне. Як змусити чоловіка боятися втратити дружину? Відповідь на це питання досить складний, так як все індивідуально в кожному окремому випадку. Незважаючи на це, є кілька простих загальних порад, які підходять практично для кожної сімейної пари.

Любіть себе

Дорогі жінки, запам’ятайте: самопожeртва вже давно не в моді, особливо в любовній сфері. Чим більше ви захищаєте чоловіка від побуту, звалюючи на свої тендітні плечі всі обов’язки, тим сильніше він буде віддалятися від вас. Самі подумайте: невже йому приємно прийти додому і побачити втомлену напівсонну дружину з перекошеним обличчям і пониклим поглядом? Звичайно, ні. Перше, що ви зобов’язані зробити. так це полюбити себе. І як підсумок — більше часу приділяйте собі — чарівною і привабливою.

Чоловік відразу зверне увагу, коли дружина почне красиво одягатися, робити нові зачіски, відвідувати салон манікюру. Щоб підігріти інтерес, ввечері часто крутіться перед дзеркалом, таємниче посміхаючись. Вранці, одягаючись на роботу, також багато часу проводите, милуючись своїм відображенням. Не забувайте запитати в чоловіка, чи добре ви сьогодні виглядаєте, як йому ваш зовнішній вигляд. Повірте, це один з найбільш ефективних способів, як змусити чоловіка боятися втратити дружину.

Грайте

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловіки люблять повторювати, що вони aльфа-сaмці, мисливці, завойовники і господарі життя. Частка правди в цьому є. Тому пограйте з ним в цю цікаву гру: влаштуйте йому щось на зразок полювання, де трофей – ви. Ваші дії прості: фліртуйте на його очах з іншими представниками сильної статі, говоріть про них, захоплюйтеся чужими досягненнями і зовнішнім виглядом. Повірте, навіть самий холодний чоловік стрепенеться. Він подивиться на вас іншими очима, злякавшись, що може втратити назавжди.

І, навпаки. Залишайтеся байдужими до його флірту — це зачепить чоловіка і дасть привід задуматися.

Можливо, чоловік перестав звертати увагу із-за банальної причини: йому з вами нецікаво. Тому станьте новою — знайдіть незвичайні заняття по душі, цікаві хобі, багато читайте, будьте обізнаною в різних питаннях і навчіться говорити на будь-які теми.

Інтригуйте

А чому б і ні. Візьміть і прийдіть додому з шикарним букетом. На питання про те, хто подарував, загадково посміхніться і дайте відповідь: шанувальник. Або просто відмахніться, розставляючи квіточки в найкращій вазі. Це не лише змусить його ревнувати. Такий вчинок викличе шквал емоцій. Чоловік, відчуваючи суперника, нехай навіть умовного, буде намагатися витіснити його, тому почне більше уваги приділяти дружині, проводити з нею час. А це саме те, що нам потрібно.

Як змусити чоловіка боятися втратити дружину? Продовжуйте інтригувати. Наприклад, часто «копайте» в своєму мобільному телефоні, ніби читаючи чужі повідомлення. І не забувайте таємничо посміхатися — це головна зброя. При перегляді фільму, звертайте увагу чоловіка на головного героя: який він гарний, доглянутий, спортивний, підтягнутий і так далі. В кінці резюмуйте, що саме такі чоловіки вам подобаються, збyджyють вашу фантазію і викликають бажання. Останній вислів про фізичну пзивфбливість стане контрольним постpілом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як змyсити чоловіка бoятися втратити дружину і рeвнувати її?: Цінні поради