facebook

В Україну йде весняна погода: детальний прогноз на вихідні

В Україну йде потепління − після 20−27 градусів морозу, які були зафіксовані минулої ночі, в деяких областях країни на вихідних денна температура повітря підвищиться відразу до +1 +5 градусів.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

У суботу, 20 лютого, у західних областях та у південній частині України денна температура повітря очікується на рівні +1+5 градусів, на Закарпатті до +7 градусів. На решті території протягом дня передбачається 0−5 градусів морозу, у північних та північно-східних областях місцями до −8 градусів.

“Найближча ніч ще поморозить, ніч на неділю вже буде із просто помірним морозом, а вдень у неділю практично повсюди буде або близько нуля, або з “плюсами”, − написала Діденко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Опади очікуються в західних і південно-західних областях України − там буде йти невеликий сніг, на решті території країни опадів не прогнозується.

“У Києві 20-21 лютого серйозні опади − навряд. У столицю йде потепління. Найближчої ночі ще побуде мороз, до −13 −15 градусів, але вже завтра вдень стовпчики термометрів піднімуться до 0−2 градусів морозу. Надалі потепління посилиться”, − прогнозує Діденко.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україну йде весняна погода: детальний прогноз на вихідні