facebook

На Львівщині директорка ліцею публічно принизила школярок через “штани та целюліт” (ВІДЕО)

“В голові не вкладається, що вона собі дозволяє!

На Львівщині директорка Соснівського ліцею №2 Наталія Щербань публічно ображала та принижувала учениць свого навчального закладу через гардероб. Про це повідомив один із батьків учнів Петро Дащук та виклав у мережу аудіозапис з фотографією директорки у спільноті «Наше містечко Соснівка» у Фейсбуку.

“Прошу звернути вашу увагу яке ставлення дироктора школи  Щербань Н.І до наших дітей!! Ость таке ставлення до дітей кожго дня!”,-пише обурений батько.

Штани на дівчатах вона порівняла з робочою формою, у якій заробітчани збирають полуницю, а конюхи доглядають за худобою у стайні. А у хустках, за словами педагогині, дівчата виглядають, як “30-річні баби”.

Як чути із запису, у розмові зі старшокласниками директорка дозволяє собі некоректні висловлювання щодо їхнього зовнішнього вигляду. Одній зі школярок Наталія Щербань навіть дорікнула за целюліт. Директорка заявила, що не пускатиме учнів до навчального закладу, якщо вони не перевдягнуться.

“А чого в штанах? Я не поняла… На вулиці теплинь! На вулиці тепло, чого в робочих штанях?! Вже не обтягнуті, вже робочі. Ну, понятно, дєвки, готуєтесь збирати малину і клубніку”,–дорікає старшокласницям Наталія Щербань.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Що за манєра? Я в свої роки ще можу одіть на себе якусь шаль. Накинуть. А стояти–платком зверху накритися, як баба 30 років. Дівчата, це не одяг! Я понімаю, що ви з усіх сил старалися, перерили весь гардіроб. Значить, привести завтра себе в порядок, найти нормальні брюки, не робочі штани!”– акож каже директорка учням Соснівського ліцею.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Львівщині директорка ліцею публічно принизила школярок через “штани та целюліт” (ВІДЕО)