facebook

Благаємо, максимальний репост. Брат із сестрою безслідно зникли.

Благаємо, максимальний репост. Брат із сестрою безслідно зникли.

У селі Рогозів Бориспільського району Київської області зникли рідні сестра та брат-14-річна Герасименко Христина та 12-річний Герасименко Віктор. 24 лютого, близько 13:00, вони пішли з дому та досі не повернулися. Місце перебування їхнє не відоме, на зв’язок із рідними не виходять.

Імовірно, брат та сестра перебувають в Києві, повідомила Служба розшуку дітей Київської області.

Зникла Христина на вигляд 14 років, зріст 163 см, середньої статури, волосся темне, середньої довжини, обличчя кругле, очі блакитні. Особлива прикмета: на шиї з правого боку 3 родимки. Одягнута у довгу темно-зелену куртку з білим написом на спині, джинси чорного кольору, чорні кросівки. З собою має наплічник бірюзового кольору.

Зниклий Віктор на вигляд 12 років, зріст 160 см, худорлявої статури, темне волосся, обличчя овальне, очі зелено-карі. Особлива прикмета: над верхньою губою родимка. Одягнутий у чорні штани, жовті кросівки, куртку червоного кольору з чорними смужками, шапку білого кольору з балабоном.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За наявності будь-якої інформації щодо можливого місця перебування дітей просять телефонувати за номером спецлінії поліції 102.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Благаємо, максимальний репост. Брат із сестрою безслідно зникли.