facebook

У другій половині березня магнітні бурі вдарять з новою силою: у які дні бути готовим

Календар магнітних бур у березні

У березні українці вже пережили потужні магнітні бурі, проте на цьому не закінчилося. Адже у другій половині місяця варто бути готовим до чергових ударів.

За даними Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН, очікується два дуже сильних спалахи і п’ять поміркованих. Перша магнітна буря рівня G1 накрила Землю 1 березня. Наступна буря помірної сили відбулася 6 березня.

Календар магнітних бур на другу половину березня: 12 та 13 березня прогнозується середня магнітна буря, яка буде затяжною. 15 березня Землю знову накриє магнітна буря середньої інтенсивності. А 18-19 березня очікується сильна магнітна буря рівня G1. 20 березня буря піде на спад, але цей день ще буде важким для метеозалежних людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У дні магнітних бур медики радять дотримуватися правильного розпорядку дня і графіка повноцінного сну. Харчування має бути збалансованим. Слід збільшити обсяг води і трав’яного чаю. Корисними будуть прогулянки на свіжому повітрі. Людям з хронічними захворюваннями варто обмежити фізичне та емоційне навантаження.

.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У другій половині березня магнітні бурі вдарять з новою силою: у які дні бути готовим