facebook

Які факти щодо стосунків з партнером не можна розповідати друзям

Під час розмови з друзями не варто розповідати їм усі деталі стосунків з партнером. Яких тем краще уникати – читайте у матеріалі.

Коли хочеться сказати щось погане про свого партнера

Образи на адресу свого партнера – це табу. Мова йде й про те, щоб сказати це в очі та за спиною. Проте, якщо в першому випадку ви ще зможете вибачитися за це перед коханим, то ситуація, коли говорите неприємні речі за його спиною і він про це випадково дізнається, може коштувати вам стосунками.

Якщо хочете випустити пар, то замість того щоб набрати номер когось з друзів, сходіть в спортзал або влаштуйте генеральне прибирання будинку.

Коли один з вас зрадив

Не всі зради закінчуються розлученням. Деякі жінки цілком можуть пробачити своєму партнеру. Чого не можна сказати про друзів і родичів обманутого.

Якщо хочете зберегти нормальні стосунки зі своїми близькими, краще не розповідайте про інцидент. Хоча це поширюється на всі ситуації, які певною мірою не вкладаються в загальноприйняті норми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли у партнера фінансові проблеми

Наприклад, чоловіки вкрай болісно сприймають свою фінансову неспроможність. Тому, якщо дівчина почне з подругами обговорювати його провали, це його вкрай засмутить. Не кажучи вже про те, що надалі вам буде складно відновити його репутацію в очах навколишніх.

Коли партнер розповідає про свої фантазії

Не варто обговорювати сексуальні фантазії свого партнера. Погодьтеся, що вам би також було неприємно. Якщо партнер поділився з вами найпотаємнішим, постарайтеся виправдати його довіру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Які факти щодо стосунків з партнером не можна розповідати друзям