facebook

В день похорону 7-річної Маші Борисової в селі сталася НП

В день похорону 7-річної Маші Борисової в селі сталася НП

У селі Щасливе, де знайшли вбитою 7-річну Машу Борисову, місцевий житель в день похорону дівчинки намагався покінчити життя самогубством.

Волонтер і активіст Назар Приходько, посилаючись на свої джерела, повідомив, що один з тих місцевих жителів, якого допитали у справі про вбивство дитини, в день похорону порізав собі вени.

“З’явилася інформація, мовляв, в день похорону Маші, 13 березня, один з місцевих жителів порізав собі вени. З чуток, ця людина вижиоа. Факт перерізання вен може говорити про те, що ця людина чогось боїться. Як мінімум – може щось знати”, – заявив волонтер в коментарі журналістам.

Цю інформацію вже підтвердили в поліції Херсонської області і додали, що буде перевірятися причетність цієї людини до жорстокого вбивства Маші Борисової.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дійсно, такий факт вчора (в день похорону дівчинки – ред.) в цьому селі був. Один з жителів села намагався накласти на себе руки шляхом порізу вен. Однозначно буде перевірятися його причетність до вбивства”, – підкреслили в поліції.

Місцеві жителі зараз очікують публікації результатів експертизи, яка встановить особу вбивці, який жорстоко розправився з 7-річною Машею. У селі Щасливе також припустили, що місцеві можуть влаштувати самосуд над душогубом.

“Ми заздалегідь співчуваємо поліції, тому що після того, як стануть відомі результати експертизи, в селі не минути самосуду. Напевно, припускаючи, що таке може трапитися, силовики стягнули сюди побільше своїх сил”, – зізналася місцева жителька в коментарі журналістам.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В день похорону 7-річної Маші Борисової в селі сталася НП