facebook

Стоматолог труїв та обкрадав пацієнтів. Одну намагався вбити струмом

Стоматолог труїв та обкрадав пацієнтів. Одну намагався вбити струмом

У Києві стоматолога підозрюють у вчиненні замаху на вбивство, розбійних нападах, крадіжці, шахрайстві та погрозі насильством правоохоронцю.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

“Встановлено, що з травня 2019 року по вересень 2020-го громадянин, займаючись стоматологічною практикою, вводив пацієнтів в оману, повідомляючи їм хибну інформацію щодо необхідного обсягу медичного лікування. У такий спосіб зловмисник заволодів близько 400 тисячами гривень пацієнтів”, – йдеться в повідомленні.

У березні 2020 року стоматолог під приводом медичних процедур проник до житла однієї з пацієнток та викрав банківську картку, з якої зняв 78 тис. грн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У червні того ж року під приводом супроводження однієї з пацієнток він застосував сильнодійні речовини. Від них потерпіла втратила контроль над своїми діями. Так чоловік заволодів грішми та іншими цінностями жінки на суму 63 тис. грн.

“Лікар підозрюється в замаху на вбивство 70-річної шляхом під’єднання електричних дротів, які заздалегідь мав при собі, до електричного живлення напругою 220 ватів в електричному щитку, що розташований поряд з квартирою потерпілої”, – додали в повідомленні.

Фігурант – 35-річний уродженець Чернігівської області. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Під час засідання чоловік погрожував прокурору.

На розгляді судів перебувають ще 2 кримінальні провадження стосовно фігуранта.

У Києві поліцейські оголосили підозру стоматологу. Після візиту до нього померла пацієнтка. Лікар ввів їй анестезію, після чого пацієнтці стало погано. Чоловік не надав жінці необхідну допомогу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стоматолог труїв та обкрадав пацієнтів. Одну намагався вбити струмом