facebook

Ескпертиза встановила причину смерті військової на Одещині

Ескпертиза встановила причину смерті військової на Одещині

Судово-медична експертиза встановила причину смерті військової, яка померла в Одеській області. 

Про це в середу, 24 березня, повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я.

Зазначається, що одеські лікарі провели розтин тіла загиблої військової. Крім гострої серцево-судинної недостатності, у неї виявили атеросклеротичний кардіосклероз.

“Результати розтину будуть розглянуті на засіданні регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації в рамках розслідування, як того вимагають протоколи Міністерства охорони здоров’я”, – повідомили в міністерстві.
МОЗ України
Причина смерті військовослужбовиці, яка померла у вівторок в Одеській області, – гостра серцево-судинна недостатність – висновки судмедекспертизи

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Причина смерті військовослужбовиці, яка померла у вівторок в Одеській області, – гостра серцево-судинна недостатність. У неї також встановлено атеросклеротичний кардіосклероз. Про це Міністерству охорони здоров’я (МОЗ) повідомили одеські лікарі, які робили розтин померлої.

Результати розтину розглянуть на засіданні регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації (НППІ) в рамках розслідування, як того вимагають протоколи Міністерства охорони здоров’я.
Як інформувала “Новинарня“, 23 березня в Одеській області померла жінка-військовослужбовець військової служби за контрактом. Смерть зафіксували о 17:20 в смт Чорноморське Лиманського району Одеської області
Військова мала бути залучена найближчим часом до виконання службово-бойових завдань в районі проведення ООС. 21 березня вона з дотриманням усіх алгоритмів отримала щеплення від COVID-19.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ескпертиза встановила причину смерті військової на Одещині