facebook

Прикордонники розповіли, кого будуть пускати в Україну без ПЛР-тесту

Прикордонники розповіли, кого будуть пускати в Україну без ПЛР-тесту


Без ПЛР-тесту в Україну можуть приїжджати біженці і дипломати

Українські прикордонники не будуть вимагати негативний ПЛР-тест на Covid-19 на кордоні для в’їзду в Україну в біженців, представників дипломатичних організацій та міжнародних місій. Про це в ефірі Громадського радіо заявив помічник голови Держприкордонслужби України Андрій Демченко.
«Є й винятки, ця норма не стосується іноземців та осіб без громадянства, які постійно проживають в Україні, людей, які потребують притулку, людей, які є представниками дипломатичних організацій або міжнародних місій, акредитованих в Україні», – сказав він.

23 березня 2021 року Кабмін посилив умови в’їзду в Україну. Тепер всім громадянам, в тому числі українцям, необхідно мати при в’їзді в країну негативний ПЛР-тест на коронавірус.
Також, Кабмін ввів обов’язкове перебування в масках на територіях загального користування в регіонах «червоної» зони карантину.

В Україні вакцинація йде вкрай низькими темпами. Всього в Україні першу дозу отримали близько 130 тисяч чоловік. Одна людина отримала другу дозу вакцини.

При цьому в МОЗ заявили, що для колективного імунітету в Україні потрібно вакцинувати майже 30 млн осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За останніми даними, Україна буде закуповувати вакцини від чотирьох виробників – Pfizer, AstraZeneca, Sinovac і Novavax.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Прикордонники розповіли, кого будуть пускати в Україну без ПЛР-тесту