facebook

Сни, які віщують зміни в житті

Деякі сновидіння виникають не просто так. Вони є провісниками важливих подій, тому ігнорувати їх не рекомендується.

Уві сні не тільки наше тіло, а й свідомість відпочиває від побутових проблем і реального життя. Однак навіть в цей момент доля продовжує посилати нам важливі знаки, і від багатьох з них залежить наше майбутнє. Саме тому потрібно запам’ятовувати і знати тлумачення сновидінь. Вони можуть провіщати небезпеки або радісні події, а також серйозні зміни, які незабаром відбудуться в нашому житті.

Що сниться до змін у житті
Занурюючись в сон, ми знаходимося в розслабленому стані, і саме в цей момент ми здатні вступити в контакт із Всесвітом. Найчастіше те, що ми бачимо уві сні, виникає в нашій підсвідомості невипадково. Дізнайтеся, які сновидіння є провісниками наступних змін.

Весільна сукня. Побачивши такий сон, багато представниць прекрасної статі можуть подумати, що весільна сукня – це знак про майбутнє заміжжя. Однак це не так. Якщо уві сні ви приміряєте чужу весільну сукню, значить, скоро вам доведеться вирішувати проблеми за інших людей. Можливо, ваші друзі або знайомі звернуться до вас за допомогою. Якщо на сукні є бант, незабаром вас чекає великий прибуток. Якщо ваш наряд oгoлює спину – чекайте зради з боку близької людини.

Волосся. Якщо уві сні ви опинилися в перукарні – це може бути як поганим, так і хорошим знаком. Зміна кольору волосся означає, що скоро у вашому житті з’явиться нове кохання. Можливо, супутник вашого життя вже зовсім близько і в будь-який момент ви можете зустріти його на своєму шляху. Однак якщо уві сні ви самі себе зачісуєте або обрізаєте волосся, значить, скоро ви переживете розставання або довгу розлуку з близькою людиною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Одягатися в чужий одяг. Найчастіше одяг уві сні не є передвісником чогось важливого. Однак якщо ви приміряєте чужий наряд, це обіцяє серйозні зміни. Якщо ви одягалися в одяг протилежної стфті, значить, скоро у вас з’явиться небезпечний ворог. Також це може означати, що скоро ви займете роль глави сім’ї або навпаки, ваша думка стане менш авторитетним для родичів. Якщо вам сниться, що ви берете одяг у когось із близьких, ви будете перебувати в довгій сварці з кимось із друзів.

Дорога. Якщо уві сні ви стоїте посередині дороги, а поруч з вами нікого немає, незабаром вам доведеться пережити самотність. Якщо ви перебуваєте на перехресті – вам належить зробити вибір, від якого залежатиме ваше майбутнє. Якщо дорога засипана піском, у вас з’являться незначні проблеми, з якими ви впораєтеся дуже швидко. Дорога може передвіщати далеку подорож, але це тільки в тому випадку, якщо ви бачите її з вікна поїзда або автомобіля.

Море. Вода – символ спокою і гармонії. Якщо в сновидінні ви стоїте на березі моря, значить, скоро проблеми надовго покинуть ваше життя. Ви зможете розслабитися і почнете жити собі на втіху. Плескатися в морі – до гарних новин. Можливо, до вас дійдуть звістки, які змусять вас радіти. Вода в морі брудна – до пліток. Скоро ви дізнаєтеся, що хтось розпускає про вас неприємні і помилкові чутки. Цією людиною може виявитися один з ваших близьких, тому будьте напоготові і уважно придивіться до свого оточення.

Коробки. Порожня коробка уві сні – поганий знак. Найімовірніше скоро, в результаті великих грошових втрат ви зіткнетеся з фінансовими труднощами. Якщо на дні коробки щось лежить, незабаром у когось з ваших близьких з’явиться секрет, який вам належить розгадати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сни, які віщують зміни в житті