facebook

Майже 4 тисячі зарплати зеленського: на що вистачить грошей брату судді Вовка

Гроші, знайдені адвокатом, підозрюваним у отриманні хабара нібито для голови Окружного адміністративного суду Павла Вовка, а його брата вистачило б на 3700 місяців зарплати президента Володимира Селенського.

Як повідомляв obozrevatel, коштів такожвистачить на 1 573 557 вакцин. Крім того, розмір дорівнює 44 059 середнім пенсіям в Україні.

Зазначимо, що під час обшуку у них виявили велику суму готівки – понад $3,7 млн, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів стерлінгів, 230 тисяч гривень і 100 шекелів. Цікаво, що ця сума дорівнює 564 місячним зарплатам керівника ОАСК Вовка.

Водночас за місцем, де було виявлено об’єкт неправомірної вигоди, детективи НАБУ також виявили предмети, схожі на антикваріат, документи на ім’я голови ОАСК та його близького родича.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

7 квітня генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру Юрію Сонтову та ще одному адвокату, якого напередодні затримали при спробі отримати хабар. Вона назвала інцидент “новою резонансною подією”.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

6 квітня НАБУ затримало юрія Сонтова, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка, під час спроби отримати $100 тисяч хабара.

Український журналіст Юрій Бутусов розкрив деталі схеми хабарництва, яку, за його словами, організував глава ОАСК Павло Вовк.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Майже 4 тисячі зарплати зеленського: на що вистачить грошей брату судді Вовка