facebook

“Нова пошта” попередила про шахраїв: надсилають листи з вірусами

“Нова пошта” попередила про шахраїв: надсилають листи з вірусами

Служба доставки “Нова пошта” попередила українців про шахрайські операції і дала кілька порад, як не потрапити на гачок аферистів.

Відповідний пост з’явився на Facebook- сторінці відомства.

Останнім часом українці все частіше стикаються з шахраями через свою необережність. У зв’язку з цим “Нова пошта” вирішила навчити своїх клієнтів, як не потрапляти на гачок аферистів, які орудують в мережі. Прес-служба поштового оператора розповіла про випадки, коли клієнтам приходять листи з вірусами нібито від “Нової Пошти”.

“Якщо ти отримав електронного листа від імені Нової пошти про відправлення з посиланням всередині — у жодному разі не відкривай його! Ми ніколи не відправляємо подібних листів — це зловмисники намагаються вкрасти твої дані”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У прес-службі зазначили, що необхідно перевіряти електронну адресу, з якої було надіслано листа. Крім цього, посилання, які міститися всередині листа, можуть вести на фішингові сайти і бути з вірусами, які з легкістю вкрадуть дані клієнта. Такі листи потрібно відразу видаляти або переміщати в категорію “Спам”.

“Якщо ти все ж перейшов за посиланням у листі — обов’язково та якомога швидше онови паролі від усіх своїх облікових записів: пошти, сайтів, додатків”, – зазначено в повідомленні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Нова пошта” попередила про шахраїв: надсилають листи з вірусами