facebook

“Шукаю хлопчика 8-12 років, заплачу”: затримали дитячого порнорежисера (фото)

На Полтавщині чоловік за гроші пропонував інтимну фотосесію хлопчикам 8-12 років.

Зловмисника, який поширював непристойні пропозиції серед учнів молодших класів полтавських загальноосвітніх навчальних закладів, викрили працівники управління міграційної поліції Полтавської області. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.

Інформацію про невідомого чоловіка, який принаджує маленьких хлопчиків, до Полтавського райуправління на початку лютого повідомила директорка однієї з міських шкіл.

“Керівниця навчального закладу передала до районного управління поліції записку наступного змісту: “Шукаю хлопчика від 8-12 років для порно фотосесії для сайту…. Таємницю гарантую. Сплачую 100 гривень на годину…”. Таку пропозицію невідомий чоловік вручив 10-річному школяру. На щастя, кмітливий хлопчик вчасно передав папірець вчителю, а той поінформував директора”, – розповів Андрій Полонський, тимчасовий виконувач обов’язків заступника начальника управління міграційної поліції Полтавщини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Працівники управління міграційної поліції проаналізували зібрану інформацію та незабаром вирахували чоловіка, імовірно причетного до розпусних дій. Під час санкціонованого обшуку за адресою проживання 31-річного полтавця слідчі поліції спільно з нашими оперативниками виявили записки аналогічного змісту, фотоапарат, комп’ютерну техніку, а також ряд інших речових доказів.

Фігуранту вже повідомлено про підозру у замаху на розбещення малолітніх. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі здійснюють розслідування за ст. 15, ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України – замах на вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років ув’язнення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Шукаю хлопчика 8-12 років, заплачу”: затримали дитячого порнорежисера (фото)