facebook

Копи зловили небезпечного збоченця, полював на маленьких хлопчиків: “100 гривень за годину…”

За інформацією копів, зловмисник вручив 10-річному хлопчику саморобну листівку з пропозицією

З Полтавської області прийшли доволі тривожні новини. З’явилася інформація, що співробітники Нацполіції затримали 31-річного чоловіка, який нібито поширював листівки серед учнів молодших класів різних шкіл непристойного змісту, пропонуючи хлопчикам знятися в інтимній фотосесії за винагороду.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби поліції Полтавської області.

За даними слідства, зловмисник вручив 10-річному учневі саморобну листівку з пропозицією про “фотосесію” на порносайт такого змісту: “Шукаю хлопчика від 8-12 років для порно фотосесії для сайту. Таємницю гарантую. Плачу 100 гривень за годину”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У записці також був номер, на який потрібно було надіслати смс-повідомлення. Школяр передав папірець викладачеві, який здійняв тривогу. Правоохоронці провели розслідування і вийшли на слід ймовірного зловмисника. Під час обшуків за місцем проживання у чоловіка знайшли схожі листівки, фотоапарат та інші речові докази.

За інформацією копів, вирішується питання про обрання запобіжного заходу, за спробу розбещення малолітніх підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

У свою чергу Telegram-канал “Perepichka News” пише: “Копи вирахували любителя помолодіше, ним виявився 31-річний полтавець. У його лігві знайшли схожі буклети, фотоапарат та інші речдоки. За замах на розпусні дії йому світить від 5 до 8 років. Хотів восьмирічку – отримав восьмирічку”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Копи зловили небезпечного збоченця, полював на маленьких хлопчиків: “100 гривень за годину…”