facebook

Схема списання грошей Vodafone дуже “красива”. Читайте, кому цікаво.

Українці поскаржилися на “схему” Vodafone: гроші з рахунку зникають автоматично
Українці розповіли про те, як у них списували гроші за інтернет

Українці все частіше скаржаться не тільки на підвищення тарифів мобільного оператора Vodafone, але і на те, що гроші списують автоматично, навіть коли послугою не користувалися. 

Чоловік розповів, що зіткнувся з ситуацією, коли мобільний оператор списав гроші з рахунку за інтернет, яким він не користувався.

“Хочете дізнатися, як # vodafone іноді може вкрасти ваші гроші? Зараз розповім-схема дуже “красива”. У vodafone в деяких (а може і у всіх) тарифах є така опція-певний обсяг даних мобільного інтернету в кожному пакеті, а все, що понад цей обсяг за тарифом 10грн за кожен наступний 1ГБ. Важливо-обсяг понад тариф підключається вам автоматично при вході в мережу, якщо є гроші на балансі”, – сказано в повідомленні.

Українець розповів, що така ситуація повторилася два місяці поспіль. І без допомоги оператора повернути свої гроші не вдалося. Адже використовував чоловік 1 ГБ, а списали грошей у три рази більше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Дзвонимо оператору. Треба зауважити, що вони готові до цих питань і відразу ж видають відпрацьований відповідь: якщо ваш телефон підтримує стандарт 4G, то він може передавати дані навіть при відключеній опції передачі даних в налаштуваннях телефону, відповідно гроші списуються законно. Якщо ви хочете, я передам запит в тех. підтримку і вони розберуться. “Красиво”, так? Повторюся – жодного байта не було передано після понеділка, згідно з даними зі статистики. Що відбувається далі. Минулого місяця, буквально через годину, прийшло повідомлення, що гроші були списані “законно”, але” ми вас любимо ” і тому повертаємо ці гроші. І повернули. Упевнений, що рівно те ж саме має статися і зараз. Чекаємо-з”, – пише чоловік.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Схема списання грошей Vodafone дуже “красива”. Читайте, кому цікаво.