facebook

Кращі шість продуктів для спалювання жиру на животі назвали дієтологи

Кращі шість продуктів для спалювання жиру на животі назвали дієтологи

Лікарі заявили про велику небезпеку, яку представляє наростаючий в черевній порожнині людини вісцеральний жир. Причин цього стало те, що такі відкладення є сусідами з життєво важливими органами.

Позбутися від глибинного жиру допоможе раціон з великою кількістю білка. Це прискорює обмін речовин, що зменшує тягу людини до їжі на 60%, підрахували медики.

Дієтологи склали список продуктів, здатних допомогти позбутися від непотрібних жирових відкладень на животі.

1-е місце займають курячі яйця.

2-е – куряча грудка.
3-е – тунець.
4-е – червона сочевиця.

5-е – мигдаль.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

6-е – запечені боби.

При цьому необхідно відмовитися від солодкого. Гарним доповненням до такого раціону стануть помірні фізичні навантаження. Найкраще регулярно займатися ходьбою і плаванням

Бажаючим зігнати жир з живота медики не рекомендують займатися в спортзалі, оскільки в такому випадку вага йде з непроблемних зон – рук, литок, спини і грудей. А живіт і стегна зменшуються в обсягах в останню чергу.
З віком все більшу роль в наборі ваги грають гормони. У жінок підвищується рівень естрогену. Нещодавно були названі чотири причини жиру на животі, не пов’язані з харчуванням.

Експерти радять спалювати вісцеральний жир аеробними вправами. Особливо гарні для цього біг, їзда на велосипеді і плавання.
А для любителям поїсти лікарі порекомендували шоколадну дієту. Вона дозволяє скинути 7 кг в тиждень

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кращі шість продуктів для спалювання жиру на животі назвали дієтологи