facebook

Вбивство сім’ї у Києві: стали відомі нові подробиці про підлітка

Вбивство сім’ї у Києві: стали відомі нові подробиці про підлітка

У справі про страшне потрійне вбивство, яке сталося нещодавно у Києві, є нові подробиці. Рідні Максима Суміна, який зарізав свою сім’ю, зізналися, що не мають грошей на похорони, а свого старшого онука вважають наркоманом.

Зазначається, що дідусь загиблого розповів про те, що мати Максима – Оксана – декілька років тому ножем ударила свого чоловіка. Він декілька днів пробув у реанімації, а згодом, після одужання, повернувся у сім’ю. Жінка постійно пиячила сама та змушувала робити це свого чоловіка.

Дідусь та бабуся зізнались, що не зможуть гідно поховати своїх родичів, у них не має грошей навіть на те, щоб забрати тіла з моргу.

Крім того, дідусь розповів, що і його загиблий син, і загиблий молодший онук мали проблеми з психікою. Чоловік проходив неодноразово лікування у психдиспансері, а внук у школі ламав дітям руки. Дружина часто цим маніпулювала.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щодо самого Максима – старенькі розповіли, що він зв’язався із поганою компанією та часто вживав наркотики, проте залежності у нього не було. За словами дідуся, про походеньки Максима всі знали.

Перед своєю смертю батько Максима – Олександр – намагався знайти друга свого сина саме через те, що той давав йому наркотики.

До слова, Дарницький суд обрав Максиму Суміну запобіжний захід – його відправили у СІЗО на 60 днів.

Нагадаємо, раніше Realist.online повідомляв, що поліція показала фото підозрюваного у вбивстві сім’ї у столиці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вбивство сім’ї у Києві: стали відомі нові подробиці про підлітка