facebook

Джесіку з “Холостяка-11” підловили у відносинах з одруженим чоловіком: “Вона дійсно коханка”

Українці помітили дивну деталь у біографії дівчини

Одну з обраниць “Холостяка” Михайла Заливако Джесіку Чеги “викрили” у відносинах з одруженим чоловіком.

Один з недавніх випусків пост-шоу “Холостяка” “Як вийти заміж” відвідала обраниця Михайла Заливако Джессіка Чегі. Під час спілкування з ведучим Гришею Решетником дівчата переглядали через додаток, як вони записані в телефонних книжках У інших людей.

Коли черга дійшла до скандальної учасниці, експерти шоу і глядачі помітили дещо цікаве. Крім того, що Джессіка у багатьох була підписана як “Чегі макіяж” і т.д., ккто-то записав її в ролі “Коханки”.

Цей факт відразу обрушив на дівчину масу питань про те, чи зустрічалася вона з одруженим чоловіком і чому це приховувала. Джессіка відразу почала заперечувати побачене і заявила, що не знає, у кого може бути так записана в телефоні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Експерти проекту відзначили, що учасниця сильно злякалася, а її виправдання є безглуздими. Чегі нічого не змогла відповісти на їхні звинувачення, заявивши лише, що нічого про це не знає і ніколи не мала стосунків з одруженим чоловіком.

У коментарях багато засудили дівчину за лицемірство і заявили, що цей випадок показав її справжнє обличчя. Користувачі також відзначили, що Джессіка багато в чому нападала на Юлію “Зайки”, проте сама виявилася не краще

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Джесіку з “Холостяка-11” підловили у відносинах з одруженим чоловіком: “Вона дійсно коханка”