facebook

Чоловік снодійним «вакцинував» пенсіонерів від Covid-19 і пограбував

Чоловік снодійним «вакцинував» пенсіонерів від Covid-19 і пограбував

Грабіжник побив жінку, як тільки вони прийшла до тями, вимагаючи гроші

У Сумській області затримали раніше судимого чоловіка, який під приводом вакцинації від Covid-19 ввів подружжю пенсіонерів снодійне та пограбував їх. Про це повідомляє пресслужба обласного управління Національної поліції.

54-річний житель Конотопського району прийшов до будинку пенсіонерів під виглядом фельдшера та запропонував 79-річній господині та її 85-річному чоловікові вакцинуватися від коронавірусу.

За даними поліції, зловмисник зробив їм ін’єкції снодійним для тварин, а після того як вони заснули, обшукав будинок на предмет грошей та цінних речей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Грабіжник побив жінку, як тільки вони прийшла до тями, вимагаючи гроші. Не отримавши бажаного, «фельдшер» вкрав мобільний телефон, банківську картку та підпалив веранду, аби позбутися свідків.

У поліції повідомили, що за годину підозрюваного було затримано. При ньому знайшли записи з даними потерпілих, пляшечки зі снодійним та шприци.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років із конфіскацією майна.

Тим часом, у селищі Тиврів, що на Вінниччині, невідомі вандали їздили мотоциклами по меморіалу Слави та витирали брудні руки державним прапором України.

Наруга над державними символами – це злочин, передбачений 338 статтею КК України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чоловік снодійним «вакцинував» пенсіонерів від Covid-19 і пограбував