facebook

У Туреччині через українських туристів закрили готель

У Туреччині через українських туристів закрили готель

Турецький уряд дав готелю кілька днів для того, щоб евакуювати всіх відвідувачів

У столиці Туреччини Анталії заборонили діяльність п’ятизіркового готелю, який організував масову пасхальну вечірку для українців, ігноруючи всі карантинні обмеження, що діють зараз в країні. Про це повідомляє Turkiye.

У медіа з’явилися фото розваг з готелю, який знаходиться у червоній зоні. На зображеннях видно, що відпочиваючі не дотримуються соціальної дистанції.

Губернатор Анталії Ерсін Язиджі зробив заяви з цього приводу. Він зазначив, що ряд фото, на яких видно, як люди ігнорують всі карантинні обмеження, потрапили в соцмережі та пресу. Після цього в готель направили людей з перевірками, які підтвердили факт порушення карантинних обмежень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами міського голови Анталії, готель залишився без сертифіката безпечного туризму, підготовленого турецьким інститутом стандартів під керівництвом міністерства туризму. Якщо у готелю немає такого сертифіката, то він не зможе працювати в період пандемії. Оскільки зазначений готель ігнорував всі правила, його діяльність зупинили.

Звертаючись до туристів, губернатор зазначив: “Це столиця туризму. У нас багато 5-зіркових та 4-зіркових готелів. Починаючи з серпня минулого року, ми намагаємося надавати якісні послуги та піклуємося про безпеку відвідувачів. Нам вдалося відновити туризм, хоч і з невеликими обмеженнями в умовах пандемії. Уникаймо поведінки, яка може завдати шкоди як безпосередньо туристам, так і бізнесу. Зараз ми робимо все, що можемо. Також хочеться ще раз підкреслити: якщо готелі будуть порушувати умови карантину, то їх чекає така ж доля”.

Нагадаємо, з 7 травня в Туреччині набувають чинності ще більш жорсткі карантинні обмеження у зв’язку зі стрімким поширенням коронавірусу. У турецьких магазинах зможуть продавати тільки основні продукти та засоби гігієни.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Туреччині через українських туристів закрили готель