facebook

Чотири знака, яким дуже щаститиме з 10 травня

Чотири знака, яким дуже щаститиме з 10 травня

З понеділка, 10 травня, Левам вдасться змінити своє життя на краще, у Близнюків на тижні можуть збувати мрії, а Водолії отримають багато грошей.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для OBOZREVATEL розповіла, яким ще знакам щаститиме на тижні з 10 по 16 травня.

Близнюки

Здійснення давніх мрій уже на порозі. І все це завдяки вашим зусиллям, наполегливості та чіткості, з якою ви йдете до мети. І вже на цьому тижні отримуєте перші результати і перші досягнення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Рак

Тиждень, коли ви почуваєтесь надзвичайно сильними та вмілими, бо будь-які завдання вам вдаються, проєкти, над якими ви працюєте – дуже значущі, а перепони і складнощі нині – це легкі прогулянки і замість зарядки.

Лев

Зміни, які зараз з вами відбуваються, дуже значні. Це неабияк покращує якість вашого життя, і дає вам впевненість у тому, що ви робите все правильно, перебуваєте на вірному шляху, який веде до ще більшого успіху.

Водолій

Гроші ніколи зайвими не бувають, особливо коли приходять у великих розмірах. От і цього тижня вам щаститиме отримати чималі кошти. І хоч буде спокуса їх неодмінно спустити, все ж подбайте про майбутнє та інвестуйте їх у щось корисне.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

  • У травні Близнюки, Тельці і Раки почнуть більше заробляти, а Стрільців чекає прогрес і в кар’єрі, й у фінансах.
  • Астрологиня Юлія Погорельченко назвала найневдаліші дні травня – вони збігатимуться з періодами, коли супутник Землі не перейшов у наступний знак зодіаку.
  • У травні очікується перехід Сатурна до ретроградного руху, астрологиня розповіла, як уберегтися.
  • Астрологи назвали три знака зодіака, які обов’язково вийдуть заміж в 2021 році.
  • У 2021 році Водолії можуть почати нові стосунки, а Близнюки – знайти справжнє кохання.
  • Соломка дала прогноз здоров’я для всіх знаків на 2021 рік. Вона порадила Ракам зміцнити спину, а Левам – правильно харчуватися.
  • Водночас фінансові проблеми штовхатимуть українців до протестів, що можуть призвести до розпуску Ради, зміни уряду чи нових виборів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чотири знака, яким дуже щаститиме з 10 травня