facebook

У жахливій ДТП загинула знімальна група телеканалу “НТН”. ФОТО – оператор Костянтин Худолій та журналіст Володимир Непийпиво.

ДТП сталася сьогодні близько 12-ї години, на автошляху Решетилівка-Кобеляки-Царичанка-Дніпро, поблизу села Гайове Кобеляцької територіальної громади.

На Полтавщині у моторошній автотрощі загинула знімальна група телеканалу “НТН”.

За попередньою інформацією, вантажівка «Вольво» протаранила в бік автомобіль «Тойота» Удар був настільки потужним, що легковик фактично зім’яло, як папір, не залишивши людям шансів на порятунок.

На жаль, водій та пасажир автомобіля “Тойоти”, мешканці Полтави, які працювали журналістами на телеканалі «НТН», загинули. За інформацією інтернет-видання “Полтавщина”, загиблі – оператор Костянтин Худолій та журналіст Володимир Непийпиво.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювала слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються обставини та причини ДТП.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В поліції збираються розпочати кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох і більше людей) Кримінального кодексу України.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У жахливій ДТП загинула знімальна група телеканалу “НТН”. ФОТО – оператор Костянтин Худолій та журналіст Володимир Непийпиво.