facebook

Дівчинку, яку шукали всю ніч, вилучили з сім’ї

Дівчинку, яку шукали всю ніч, вилучили з сім’ї


Заступник начальника відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Дмитро Ревун розповів про події, які передували пропажу дитини. Виявилося, що її рідні так захопилися святкуванням дня народження її молодшої сестри, що не помічали нічого навколо і схаменулися лише до вечора.

В операції в Малозименове брали участь сотні людей – поліція, національна гвардія і волонтери всю ніч прочісували околиці. Коли замерзла і перелякана дівчинка побачила людей – вона сама вийшла до пошуковиків:
«Цю ніч малятко провела одна, далеко від дому, пробираючись по чагарниках серед чагарників. Одягнена в колготки і маєчку при температурі 12 С °, в той самий час, коли родичі святкували день народження її молодшої сестри, а відсутність дитини помітили лише до вечора.
Неможливо без болю дивитися на те, як насамперед дівчинка схопила скоринку хліба і стала її жадібно їсти.

Керуючись єдиним розумним правилом – «інтерес дитини найважливіше» і звичайно ж в рамках закону, дітей з цієї родини вилучили,»- повідомив Дмитро і додав, що робота на цьому не закінчена: провівши ніч в цій громаді, ювенальники помітили безліч проблем, які необхідно вирішити.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дівчинку, яку шукали всю ніч, вилучили з сім’ї