facebook

Тіла місяць лежали у зачиненій квартирі: росіянин жорстоко вбив свою родину і наклав на себе руки

Тіла місяць лежали у зачиненій квартирі: чоловік жорстоко вбив свою дружину і двох дітей, а після укоротив собі віку

У всіх загиблих на тілі численні колото-різані поранення.

 

У Росії в підмосковному місті Щелково 42-річний чоловік зарізав свою дружину і двох дітей, а після вбивства укоротив собі віку.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За інформацією російських правоохоронців, тіла з множинними колото-різаними пораненнями дітей 17 і 11 років і 40-річної жінки виявили в одній з квартир міста. Крім того було виявлено тіло 42-річного чоловіка, у якого не було ножових поранень.

Як повідомляє РЕН, тіла у помешканні мовляв пролежали понад місяць. Зникнення школярок ніхто не помітив, бо вони вчилися вдома через дистанційне навчання. Чому не шукали матір, не повідомляється. Водночас, кажуть, що родина була благонадійна.

Встановлено, що квартира, де виявили тіла, розташована на десятому поверсі, вхідні двері – металеві і зачинені зсередини, вікна були відкриті на режим провітрювання.

Слідчі порушили кримінальну справу про вбивство кількох людей. З місця події вилучено мобільні телефони та інші гаджети загиблих, а також порожню пляшку оцтової кислоти, яку виявили поблизу тіла чоловіка. Загиблому росіянину планується призначити посмертну психолого-психіатричну експертизу.

Нагадаємо, на початку січня 2020 року російський блогер Reeflay вів стрим із трупом коханої.

Крім того, російського блогера Стаса Решетнікова, відомого як Reeflay, після інциденту затримали за підозрою в умисному нанесенні тяжких травм, які спричинили летальний випадок. Експертиза показала, що дівчина перед загибеллю була сильно побита. Виявилося також, що Стас Решетніков неодноразово проявляв жорстокість і щодо “коханої”, і стосовно інших, незнайомих людей.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тіла місяць лежали у зачиненій квартирі: росіянин жорстоко вбив свою родину і наклав на себе руки