facebook

“Заберіть мене з цього пекла“: Ксенія Мішина розповіла про стосунки з першим чоловіком

“Заберіть мене з цього пекла“: Ксенія Мішина розповіла про стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина розповіла про свій перший шлюб і батька свого сина Платона, який над нею знущався. Українська актриса, що стала героїнею першого сезону шоу “Холостячка”, вперше зізналася у тому, про що так довго мовчала.

На момент знайомства з першим чоловіком Ксенії було всього 20 років, і вона вчилася в Києві. Вона не відразу закохалася в залицяльника. Дівчина була зайнята навчанням, до якого так довго прагнула. Через пів року залицянь, чоловік, який був старший на 10 років, заявив: “Так, все вистачить. Я вже не можу тебе домагатися. Може я не твій чоловік. Вибач”.

“Потім я прокинулася одного ранку і подумала, чогось мені не вистачає, можливо, я його люблю”, – розповіла Ксенія Мішина.

Незабаром після цього закохані починають жити під одним дахом. Але все в корені змінюється, коли дівчина дізнається, що вагітна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Все начебто було нормально, але потім перетворилося в щось жахливе, коли я завагітніла. Я тоді була залежна від нього у фінансовому плані. Мені не вистачає грошей, я хочу їсти, я їздила в університет. (Він відповідав): “Всього цього вистачає, не поїси, сама йди заробляй”. Ось ці маніпуляції, аб’юзерство”

Чоловік Ксенії Мішиної насолоджувався владою над нею і її особливе становище його зовсім не цікавило. Актриса зізналася, що він змушував її прибирати і готувати, навіть коли їй було погано, коли мучив токсикоз і вирували гормони.

“Будь ласка, заберіть мене з цього пекла”, – саме з цими словами Ксенія Мішина подзвонила своїм батькам. Незабаром приїхала її мама, допомогла зібрати речі і забрала в Севастополь. Як тільки народилася дитина, чоловік тут же зник, пообіцявши надіслати ванночку для малюка. Син зірки Платон ніколи не бачив батька. А ось актрисі довелося з ним зустрітися ще раз. І в цю зустріч він спустив її зі сходів в під’їзді.

Ксенія жила на два міста, залишаючи дитину на бабусю, поки намагалася пробитися в акторки.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Заберіть мене з цього пекла“: Ксенія Мішина розповіла про стосунки з першим чоловіком