facebook

“С*чка не захоче, кобель не вскочить”: депутат-священик потрапив у скандал через аборти

У мережі розгорівся черговий скандал, пов’язаний він з церквою

Стало відомо про те, що депутат-священик образив жінок через аборти. У мережі йому влаштували великі розбірки. Подробиці скандальної заяви.

Депутат Полтавської міської ради від політичної сили “європейська солідарність”, а також священик ПЦУ Олександр Дедюхін написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook скандальний пост, де ви позначився про жінок не кращим чином.

Він вважає, що в небажаної вагітності винен завжди слабка стать. При цьому, розповідаючи про це, виразів він абсолютно не підбирав.

“Мені тут палко пишуть, мовляв, не можна вважати жінку тільки інкубатором, матка – це її тіло, а всі противники абортів нехай забирають ембріони і ростять їх самі. С*чка не захоче, кобель не вскочить”, – зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли зрозумів, що він написав, пост був видалений, але, було вже занадто пізно.

Користувач соціальної мережі Facebook Оксана Осмоловська вирішила також висловитися з цього приводу, і написала пост.

Вона стверджує, що коли в юності вірила в Бога, тоді жилося якось краще, адже була впевнена, що все не дарма, і світом керована вища сила. У моменти слабкості їй хочеться знову знайти віру, і помолитися зі сльозами на очах, однак, такі священики як пан Дєдухін, відбивають повне бажання це робити.

“Пане Дедюхін, розкажіть жінкам, дівчатам, підліткам, вагітним в результаті зґвалтування, про те, які саме дії вони вчинили, щоб таке сталося. Як саме вони “захотіли”, щоб на них “скочили” – пише жінка.

У коментарях користувачі вирішили також висловити свою думку з цього приводу.

“Я те ж до церкви не ходжу, але віри не втрачаю, а я пройшов через гоніння за віру”;

“Переконуюся що шар здорового розуму, людяності, етичності, настільки тонко напилений у деяких людей, що досить легкого подиху, щоб оголилася чорна прірва, де живуть первісні переконання і вірування”;

“Не всі священики знають Бога”;

“Самокритично він пише про недорозвинену особистість”;

“У нього останнім часом повідомлення дуже стурбованого і незадоволеного чоловіка, а не священика якісь нереалізовані плотські бажання його терзають)”;

“Радість не мати сенсу життя-це можливість вносити сенс самостійно”;

“Навіть у дитинстві вірила в бога, але не вірила в церкву. Піти до церкви помолитися для мене ок, в старовинних церквах Добра енергетика, але від священиків тримаюся подалі (серед них є і хороші, але система їх огидна, лицемірна і лицемірна)”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“С*чка не захоче, кобель не вскочить”: депутат-священик потрапив у скандал через аборти