facebook

“За день до смерті виповнилось 12”: мати загиблого на водоспаді учня, поділилась останнім фото

Мати школяла, який вчора трагічно загинув під час екскурсії на водоспаді Кам’янка, 43-річна Юліана Прадід, поділилась у Facebook останнім прижиттєвим фото сина.

“Сьогодні мій син поїхав на шкільну екскурсію і більше не повернеться. Учора йому виповнилось 12 років, а сьогодні його вже нема з нами. Цей біль неможливо описати словами. Не можу повірити. Не можу поки говорити”, – написала згорьована мати.

 

Також жінка опублікувала останнє фото свого сина, яке збереглось у неї на телефоні. Та повідомила, що не може відповісти усім на повідомлення, у зв’язку з морально-психологічним станом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Залишу це тут, це останнє фото мого синочка на моєму телефоні. Дякую усім за співчуття за підтримку, але я зараз не взмозі читати усі повідомлення. Багато хто просить номер карти для допомоги, також не можу зараз усім відповісти. Тож залишу карту тут”, – написала Юліанна Прадід.

4149 4993 8206 2535 – Прадід Юліанна.

Всього день перед трагедією у хлопчика був день народження, йому виповнилось 12 років.

Також, жінка повідомила, що сьогодні, 3 червня о 20.00 – відбудеться Парастас, в капличці храму Благовіщення (вул Пасічна,83).

А в п’ятницю, 4 червня об 11:00 відбудеться Чин похорону, прощання (Храм Благовіщення, вул Пасічна, 83). Похорон на Голосківському кладовищі.

Нагадаємо, 3 червня загинув учень 6 класу 82 школи, перебуваючи на екскурсії у національному природному парку «Сколівські Бескиди», на водоспаді Кам’янка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“За день до смерті виповнилось 12”: мати загиблого на водоспаді учня, поділилась останнім фото