facebook

АЗС дозволили підняти ціни на паливо: названа нова максимальна ціна

АЗС дозволили підняти ціни на паливо: названа нова максимальна ціна

В Україні з’явилися нові розрахунки “Нафтогаз України” середньої вартості бензину і дизельного палива, від якої АЗС можуть робити свою націнку. Про це свідчать дані Мінекономіки.

Розрахункові ціни для бензину збільшилися з 24,84 гривень до 24,92 гривень за літр. Це означає, що вартість бензину на АЗС не може перевищувати 29,92 гривень за літр.

Розрахункові ціни для дизельного палива збільшилися з 20,89 гривень до 20,91 гривень за літр. Це означає, що вартість ДП на українських заправках не повинна бути більше 27,91 гривень за літр.

Нагадаємо, в травні поточного року в Україні почалося державне регулювання роздрібних цін на основні види палива. Це буде тривати до тих пір, поки в нашій країні не скасують карантин, введений через пандемію коронавирусу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Нафтогаз України” щомісяця до 1, 11 і 21 числа подає розрахунки Міністерству економіки, яке і встановлює максимальну ціну на паливо.

Раніше стало відомо, що в Україні в I кварталі 2021 року демонтували 151 автозаправку, так як вони працювали без дозвільних документів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

АЗС дозволили підняти ціни на паливо: названа нова максимальна ціна