facebook

У Туреччині затримали українок, які голими влаштували фотосесію на яхті (ВІДЕО)

У Туреччині затримали нібито українок, які оголеними позували для фото на яхті в затоці Фетхіє. Знімки розлетілися місцевими ЗМІ – дівчатами зацікавилася поліція.

Про це повідомляє місцеве видання Antalya Lider, при цьому не вказує національну приналежність учасників зйомки, передає УНІАН.

Одна із затриманих поліцією у відео розповіла про подію й дала кілька порад для таких фотосетів у мусульманських країнах: потрібно робити це приховано і не позначати геолокацію.
“Якщо ви хочете зробити відверті фото в мусульманських країнах – краще їх не робити, або робити максимально приховано. Нас з дівчатками зняли з іншої яхти, і якимось чином ці фото потрапили в місцеві ЗМІ. Нас затримала поліція. Цілий день нас допитували… Це дуже неприємна процедура…”, – сказала дівчина.

Як зазначається, учасниць оголеної фотосесії вже відпустили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ЗМІ пишуть, що місцеві жителі були вражені тим, що таку фотосесію організували під час священного Рамадану. І зробили це під час повного локдауну для місцевих.

“За фотографії в оголеному вигляді за кордоном знову затримали дівчат з України. Цього разу в Туреччині. Як повідомила одна з українок, фотозйомка проходила на яхті, їх голих зняли з іншої яхти”, – пише Pavlovsky News.

Скандал з оголеними моделями на балконі хмарочоса в Дубаї
3 квітня в соціальних мережах з’явилися відео і фотографії, як на балконі в Дубаї позували оголені дівчата. За це вони були заарештовані.

Повідомлялося, що фотосесія була організована в рамках рекламної кампанії. Затриманим загрожувала сплата близько тисячі фунтів штрафу і до 6 місяців ув’язнення.

За інформацією ЗМІ, затримані дівчата – з Росії, Білорусі та України.

МЗС України повідомляло, що в Дубаї затримали 12 українок за порушення норм суспільної моралі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Туреччині затримали українок, які голими влаштували фотосесію на яхті (ВІДЕО)