facebook

“Маленький ангелик відійшов на небо”: 9-річний Богданчик помер, який потрапив у страшну ДТП разом із своїми братом та батьком (ФОТО)

На превеликий жаль у в лікарні міста Луцька відійшов у засвіти 9-річний Богдан, якого 6 червня збив 29-річний водій авто на вулиці Ковельській. Богданчик отримав важкі травми і перебував у комі.

Про це повідомляє “Суспільне” з посиланням на заступника генерального директора КП “Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання” Ігоря Дородного, пише “Цинічний Львів”.

“Дитина померла в комі о 13 годині”, – розповів Ігор Дородних.

Стан хлопчика був стабільно важкий. Дитина була під’єднана до підтримуючих приладів і перебувала в медичному закладі без свідомості. Станом на 11 годину 18 червня стан здоров’я дитини, зі слів Ігоря Дородних, “змінювався в гіршу сторону”.

Нагадаємо, ця ДТП трапилось 6 червня близько 15-ої години, по вулиці Ковельській у Луцьку. 29-річний мешканець району керуючи автомобілем Ford Focus, збив трьох пішоходів: батька та двох малолітніх дітей, віком 9 та 5 років. Постраждалі перетинали проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході (відео Центру безпеки м. Луцька). Усіх трьох з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Маленький ангелик відійшов на небо”: 9-річний Богданчик помер, який потрапив у страшну ДТП разом із своїми братом та батьком (ФОТО)