facebook

Хлопець через спадщину вдарив сокирою рідного брата і звинуватив у злочині батька

“Прибулі на місце події поліцейські з’ясували всі обставини. В той день батько спільно з обома своїми синами вживали алкоголь. Згодом старший брат пішов відпочивати, а потерпілий залишився з батьком.

Поліція Київської області затримала чоловіка, який напав на родича з сокирою.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області в понеділок, 21 червня.

Як повідомляється, в поліцію звернувся сам зловмисник, але представившись вигаданим прізвищем повідомив, що в селі Андріївка недалеко від міста Сквира на Білоцерківщині батько вдарив свого сина сокирою.

Надалі батько також пішов відпочивати, а молодший син вийшов курити сигарети, і коли вже повертався в будинок, брат накинувся на нього з сокирою і завдав чотири удари в область голови, шиї і в спину “, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними слідства, конфлікт виник на ґрунті суперечки про спадщину, яке батько вирішив переписати на молодшого сина, так як старший весь час п’є.

“Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У нього виявили 2.28 проміле алкоголю в організмі. Речовий доказ-сокира-з місця події поліцейські вилучили. Потерпілий у важкому стані перебуває в лікарні, але стан його стабільний”, – розповіли в поліції.

Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

ВІДЕО 18+

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Хлопець через спадщину вдарив сокирою рідного брата і звинуватив у злочині батька