facebook

Стоматологу загрожує довічне за шістьма статтями КК: опубліковані нові докази

Працівники столичної поліціі повідомили про підозру у вчиненні кількох злочинів стоматологу, який систематично грабував своїх пацієнток, а також намагався вбити двох жінок.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Чоловіка підозрюють за наступними статтями КК: замах на вбивство, розбій, крадіжка, шахрайство, погроза або насильство щодо поліцейського і зберігання наркотиків. Сумарно йому загрожує до 15 років або довічне ув’язнення.

Поліцейські також показали доказ його провини, переглянувши записи з камер відеоспостереження. На них видно, як чоловік під під’їздом будинку тягне за руку жінку, яка знаходиться під дією сильних препаратів і не може рухатися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Встановлено, що лікар у 2019 році обманним шляхом привласнив 345 тисяч гривень, навмисно завищивши ціни за стоматологічні послуги.

До того ж, було встановлено що стоматолог викрав у потерпілої жінки гроші, телефон і ноутбук, підсипавши у каву сильнодіючу речовину.

Після одужання жінка звернулася у поліцію і повідомила, що стала жертвою лікаря-стоматолога, який викрав її гроші і намагався вбити. Для вирішення конфлікту вони зустрілися з чоловіком, однак той вирішив убити жінку, замаскувавши злочин під нещасний випадок.

Для цього він підвів від лічильника на електрощитовій провід і з’єднав його з металевими гратами, які знаходиться у загальному коридорі. У результаті власницю вдарило струмом, розповідають у поліції.

Фігурант, додають правоохоронці, за два тижні до замаху на клієнтку намагався вбити колишню тещу, з якої не особливо ладнав. З цією метою він пошкодив гальмівну систему її автомобіля, однак жінка встигла вчасно загальмувати ручним гальмом і уникла зіткнення.

Також, під час обшуків вдома і в автомобілі зловмисника знайшли амфетамін.

Під час суду підозрюваний погрожував представниці прокуратури Києва.

Фігуранту за скоєне загрожує до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стоматологу загрожує довічне за шістьма статтями КК: опубліковані нові докази