facebook

“Оху*ли чи що”: суддя на Закарпатті з ніг до голови обматюкала слідчого – відео 18+

Суддя Рахівського районного суду Марія Марусяк потрапила у скандал. У мережу злили телефонну розмову, на якій вона нібито облаяла місцевого правоохоронця.

ЗМІ оприлюднили запис розмови з голосами, схожими на голос Марусяк та слідчого районної поліції Олександра Лету. Суддя, очевидно, сильно розгнівана.

Чому зав’язалася сварка
“Я сказала вам 6 обвинувальних актів! Ви що, оху*ли, чи що?”, – кричить жінка до свого співрозмовника. “У мене ще є 10, якщо треба, то й 10 направлю”, – відповів їй слідчий.

“Ти, бл*ть, с*ка, так зі мною говориш? Питаюся тебе”, – не припиняє обурюватися служителька Феміди. “Так, я з вами так говорю”, – відповідає правоохоронець. “Під*рас”, – відреагувала суддя.

Суддя лається через протоколи: дивіться відео (обережно, містить нецензурні висловлювання, 18+)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчий не зволікав і звернувся до Вищої ради правосуддя та Рахівського райсуду. Він хоче, аби там, відповідно до закону “Про справедливий суд” оцінили дії Марусяк. Втім, чи буде реакція – невідомо, адже розмову можуть розцінити як приватну.

Що відомо про суддю Марусяк
Згідно з декларацією судді за 2019 рік, вона одружена та має 22-річну доньку. Спільно з чоловіком володіє будинком на 105 квадратів, гаражем, та земельними ділянками, загальною площею понад 8 000 квадратнах метрів, у селі Чорна Тиса. На дочку зареєстрована квартира в Рахові.

Крім цього, Марусяк задекларувала машину Skoda Superb, на яку має право користування, та 2 автомобілі ВАЗ, якими володіє її чоловік. За 2019 рік, згідно з вказаними даними, суддя заробила 510 654 гривень.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Оху*ли чи що”: суддя на Закарпатті з ніг до голови обматюкала слідчого – відео 18+