facebook

В окупованому Криму новий потоп – жителів спішно евакуюють /фото, відео/

В окупованому Криму новий потоп – жителів спішно евакуюють /фото, відео/


Дві річки – Бельбек і Коккозка – вийшли з берегів, зійшло кілька селів.

У червні окупований Крим постраждав через потужні зливи і підтоплення житлових будинків. І ось сьогодні МНС окупованого півострова повідомило про новий ударі стихії – затопленні у південно-західній частині півострова десятків приватних будинків. Рятувальники евакуювали жителів постраджалих будинків одного з сіл Бахчисарайського району. Про це повідомив журналістам начальник головного управління МНС Росії по республіці Аркадій Ожигін, інформує Інтерфакс.

«У населеному пункті Куйбишеве пройшла хвиля води, підтоплено понад 50 приватних домоволодінь… – сказав чиновник. – Спільно з органами місцевого самоврядування проводиться робота з евакуації населення з підтоплених будинків».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Черговий синоптик гідрометцентру Криму повідомив, що з нинішньої ночі вже випало до 70 мм опадів. Чергове штормове попередження оголошено на вихідні і понеділок, 5 липня.

Найбільше лиха стихія наробила в Бахчисарайському районі: дві річки – Бельбек і Коккозка – вийшли з берегів, зійшло кілька селів, підтоплено психоневрологічний інтернат і приватні домоволодіння в ряді сіл. Крім того, кілька вулиць знову підтоплені в Ялті.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В окупованому Криму новий потоп – жителів спішно евакуюють /фото, відео/