facebook

Зґвалтування і загибель 16-річної Марії на Полтавщині: суд відправив подругу під домашній арешт

Комсомольський міський суд Полтавської області обрав запобіжний захід подрузі 16-річної учениці ліцею, яка померла після зґвалтування в с. Бреусівка.

Марія Бондаренко згвалтування Бреусівка

Судове засідання, під час якого обирали запобіжний захід 17-річній Наталії, відбулося 5 липня в Горішніх Плавнях. Як розповіла OBOZREVATEL прессекретарка суду Людмила Бородай, підозрювану відправили під цілодобовий домашній арешт строком на місяць.

25 червня Наталії оголосили підозру в ненаданні допомоги подрузі, коли та перебувала в небезпечному для життя стані, а в результаті померла.

Марія Бондаренко.

Нагадаємо, 16-річна Марія Бондаренко відпочивала разом із подругою Наталею, її хлопцем Станіславом (20 років), його молодшим братом Артемом і його другом Владиславом (обом по 15 років). Компанія зібралася в будинку подруги Марії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всі випивали, а потім Марію зґвалтував, за даними слідства, 15-річний Владислав. Коли вранці друзі дівчини виявили її в машині мертвою, то вивезли тіло за межі села і викинули на узбіччя.

 

Місце, де тіло Марії викинули на узбіччя.

За попередніми даними, 16-річна Марія Бондаренко померла внаслідок алкогольного отруєння, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії. За словами співрозмовників OBOZREVATEL у правоохоронних органах, у дівчини був шанс вижити, якби їй вчасно надали допомогу, а не залишили вмирати в автомобілі.

Підозрюваний у зґвалтуванні перебуває під вартою, як і його старший товариш, який нібито намовляв підлітка зґвалтувати дівчину.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зґвалтування і загибель 16-річної Марії на Полтавщині: суд відправив подругу під домашній арешт