facebook

У Харкові суперечка про те, чий Крим, закінчилася різаниною. Відео

У Харкові поблизу бару “Молодість” суперечка на ґрунті територіальної приналежності тимчасового окупованого РФ Криму переросла в різанину. Внаслідок цього постраждав 27-річний чоловік.

Різанина в Харкові

Інцидент в Шевченківському районі трапився приблизно о 03:50 четверга, 8 липня. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, а в місцевому Telegram-каналі з’явилися кадри з місця НП (щоб подивитися фото і відео 18+, доскрольте новину до кінця).

“Різанина в кафе “Молодість”: о 4 ранку хлопцю порізали руку. Який заклад – такі й новини”, – прокоментували в мережі.

Нападник

На кадрах відеоролика постають молоді люди, між якими виникла словесна перепалка. Під час неї в чоловіка в червоній футболці запитують: “Чий Крим?”. Він у відповідь каже: “Наш, російський”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Винуватець нападу

Далі автор відео вже показує порізану руку – вона обмотана білою тканиною, яка вся просякла кров’ю. За його словами, поранення завдав саме згаданий вище чоловік.

Під час конфлікту молодій людині порізали руку

На місце конфлікту з різаниною було викликано лікарів швидкої допомоги і правоохоронців.

Зазначається, що нападник після спілкування з поліцейськими зник із місця події на своєму автомобілі.

На місці інциденту

У пресслужбі поліції Харківської області пізніше уточнили, що повідомлення про конфлікт на площі Павлівській у Шевченківському районі надійшло від 29-річної жінки.

Винуватець нападу втік із місця інциденту на авто

За адресою виїжджали співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група. На місці події вони опитали свідків, встановили особу іншого учасника бійки. Ним виявився 34-річний мешканець Харкова.

Слідчим Харківського районного управління поліції №3 відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до двохсот годин чи виправні роботи на строк до року.

Увага! Відео 18+



Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Харкові суперечка про те, чий Крим, закінчилася різаниною. Відео