facebook

Відпочинок на пляжі перетворився для українців на кошмар через приземлення вертольота – “Царі прилетіли”

Відпочинок на пляжі перетворився для українців на кошмар через приземлення вертольота – “Царі прилетіли”

Пілот вертольота не став вибачатися за заподіяну шкоду

Під Одесою кілька сімей відпочиваючих ледь не покалічилися через гелікоптер. Про це розповіли самі учасники інциденту в телеграм-спільноті «Одеса як вона є».

Як повідомляється, інцидент стався біля села Грибівка, яке є одним з популярних курортів для туристів-«дикунів
За словами постраждалих, посадка вертольота ледь не закінчилася для них трагічно.
“Вертоліт у Грибівці мало не покалічив нашу сім’ю. Прошу репост для освітлення інфи! Приїхали на відпочинок, в кемпінг Грибівка. Розклали намети, і тут над головами почав сідати на гору вертоліт UR-ICH. Від потоку вітру у наших сусідів намети зрівняло з землею, і хлопчика, який знаходився в ній, вдарило», – розповідають свідки інциденту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Самим їм теж дісталося – повністю зламаний намет, а відкрита парасолька з шаленою швидкістю полетіла в їх бік, пробивши намет і полетіла в автора повідомлення і її дитину.

“Слава Богу, нікого не зачепило. Прийшовши до тями, побігла на гору до гори-пілота, але не почула від нього ні вибачення за те, що мало не покалічив людей, ні матеріального відшкодування за рваний намет. Що ми для них – мурахи. Наші сусіди в той же день поїхали, так як діти були налякані і все зламано. Ми теж думали їхати, так як намет розірвано і настрій був підірваний. Правда вийшли з ситуації-натягнули тен над розривом. А вертоліт прилітав щодня, привозив свого господаря, але вже з боку поля”, – скаржиться жінка.

“Господар життя прилетів, так що не дивуйтеся”, “Хіба за подібне немає покарання? Той, хто надав відео, ви заяву в поліцію написали?”, “Жесть якась! Царі прилетіли, всім бігти в різні боки швидко”, – обурюються одні коментатори.

“Нехай свої намети везуть туди, де немає ні вертольотів, ні господарів життя, понаїхало жалібних», «Там обгороджено і кемпінгу в тій зоні Немає, люди лізуть на голову, а потім скаржаться, що їм зносить намети», – не підтримують постраждалих інші.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Відпочинок на пляжі перетворився для українців на кошмар через приземлення вертольота – “Царі прилетіли”