facebook

Геращенко розповів, хто стріляв у 9-річну дитину в Житомирській області

Дитину в столицю доставили гелікоптером співробітники ДСНС.

В 9-річного Данила, якого гелікоптером доставили в лікарню Києва з вогнепальним пораненням, цілком ймовірно вистрілив військовослужбовець, знайомий батька дитини.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав заступник міністра МВС Анатон Геращенко.

“З великою ймовірністю винуватцем цієї трагедії став знайомий батька дитини, військовослужбовець, який напередодні приїхав в гості і в стані алкогольного сп’яніння з табельної зброї вистрілив в дитину. Зараз він затриманий поліцією і утримується в слідчому ізоляторі. Йому інкримінується нанесення хлопчикові тяжких тілесних ушкоджень”, — зазначив Геращенко.

За його словами, зараз дитина знаходиться у важкому стані. У неї діагностували перелом хребта. Доставили до столиці хлопчика співробітники ДСНС, які сьогодні якраз проходили тактико-спільні навчання в Рівненській області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В Новоград-Волинському гелікоптер здійснив посадку на стадіоні поруч з районною лікарнею. І вперше гелікоптер сів поруч з лікарнею “ОХМАДІТ” на київському стадіоні “Старт”, що пришвидшило доставку хлопчика на операційний стіл на 20—25 хвилин у порівнянні з тим, якщо б повітряне судно сіло б в Жулянах”, — додав заступник міністра МВС.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Геращенко розповів, хто стріляв у 9-річну дитину в Житомирській області