facebook

Офіцер поліції, який позичив у колег 300 тисяч доларів, знайдений мертвим (фото18 +)

Офіцер поліції, який позичив у колег 300 тисяч доларів, знайдений мертвим (фото)

В одеському парку Перемоги виявили повішеним поліцейського, який кілька днів тому позичив у своїх товаришів по службі 300 тисяч доларів і зник.

Про це 26 липня повідомляється у Telegram-каналі “Х *** ая Одесса”.

Замначальника управління патрульної поліції міста Ізмаїла Іван Мiтькин зник кілька днів тому за нез’ясованих обставин і перестав виходити на зв’язок. Його знайшли в парку Перемоги повішеним. Слідів насильницької смерті на тілі померлого не виявлено, пише прес-служба поліціі Одеської області.

За даними “Думськая”, поліцейський зник, так як взяв величезний борг – він позичив у своїх колег близько 300 тисяч доларів, нібито на закупівлю врожаю зернових. Кілька місяців його знайомі вкладалися в авантюру, яку придумав Митькин. Набравши боргів, офіцер поліції став ховатися від кредиторів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перед зникненням, 22 липня, хтось обікрав квартиру, яку Митькин і ще двоє поліцейських знімали.

Правоохоронці повідомили, що чоловік підібрав ключі, проник у квартиру, звідки викрав травматичний пістолет і документи на автомобіль “Mercedes W140”, а також 2 000 гривень.

Обережно, фото містить сцени насильства (18+)

Камери відеоспостереження зафіксували, як чоловік схожий на Митькина вийшов з квартири приблизно в той же час, коли була здійснена крадіжка.

Поліцейський не виходив на зв’язок і вийшов з усіх робочих чатів. За попередньою версією, причиною такого різкого зникнення могла стати ігрова залежність патрульного.

Поліцейські попередньо кваліфікували подію як самогубство.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Офіцер поліції, який позичив у колег 300 тисяч доларів, знайдений мертвим (фото18 +)