facebook

Батьки заморили голодом 3-річного сина

Батьки заморили голодом 3-річного сина

Хлопчику тоді було 3 роки 10 місяців. Важив 7 кг, це майже у півтора разу менше норми.

Батьки не давали дозволу оглянути дитину. Тож педіатр повідомила соціальні служби. Однак і їх Мольченко в будинок не впустив. Викликали поліцію – марно. Пройти до помешкання вдалося лише після одержання санкції суду.

“Ми застали дитину у ліжечку з голови до п’ят вимащену власними фекаліями. Він був настільки худюсінький, що серце просто розривалося. Коли їхали до лікарні, хлопчик постійно просив хлібчика і водички. Уявіть собі, наскільки він був голодний. Дівчатка-сестрички – молодці, поприносили хто каші, хто молочка”, – розповідала тоді Людмила Вишневецька з Новоукраїнської міської ради.

За справу взялася поліція. З’ясували, що батьки свідомо морили дитину голодом. Упродовж червня-серпня 2018 року обмежували сина в годуванні. Нібито глава сім’ї підозрював, що не є біологічним батьком хлопчика, тому навмисне морив його голодом і не пускав у помешкання медиків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мольченко все заперечував. Вважав, що дитина захворiла через те, що над нею у мiськiй лiкарнi ставили експерименти. Втiм захворювань у хлопчика не виявили, за результатами обстеження в обласній лікарні.

Слідство тривало майже два роки. У кінці травня торік справу передали до суду. Депутата і його дружину звинувачують у незакінченому замаху на умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою групи осіб. А Мольченка ще й в хуліганстві. Обох можуть ув’язнити на 15 років, за словами прокурора Володимира Дьолога. На час судового розгляду обвинувачені перебувають під особистим зобов’язанням.

Однак за цей час Мольченки не лише не отримали вироків. А ще й отримують допомогу від Європейської правозахисної групи, за даними Gazeta.ua. Вона Європейському суді з прав людини порушила справу “Мольченко проти України” і добилася того, що міжнародна інституція визнає порушення прав людини під час утримання Мольченка під вартою.

Крім того, вини своєї чоловік не визнає. І всіма засобами затягує розгляд справи.

Щодо замореного голодом сина Мольченки були позбавлені батьківства. Трьох доньок – Олександру від першого шлюбу жінки та 2 спільних – Юлію та Єву, також вилучили з родини.

Мольченки деякий час переховувалися від слідства. Голова родини тоді заявив, що його родині погрожують убивством. Також кілька разів намагався забрати сина з лікарні, але йому не дозволили.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Батьки заморили голодом 3-річного сина