facebook

Помер через телефонний дзвінок: навушники вибухнули прямо у вусі чоловіка

Помер через телефонний дзвінок: навушники вибухнули прямо у вусі чоловіка

Через вибух молодий чоловік втратив свідомість, в лікарні у нього діагностували зупинку серця.

В Індії чоловік помер через вибух дротових навушників під час телефонного дзвінка. 28-річний чоловік втратив життя після того, як аксесуар для смартфона вибухнув прямо в його вусі.

Про подію з посиланням на індійські ЗМІ повідомляє видання ixbt.

Трагічний інцидент стався в індійському штаті Раджастан. Чоловік використовував навушники, підключені до смартфона. При цьому він говорив телефоном. У цей момент гаджет був на зарядці. У будинку, де знаходився молодий чоловік, різко згасло, а потім знову з’явилося світло.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У підсумку навушники вибухнули прямо у вухах чоловіка. Через це житель Індії втратив свідомість, його госпіталізували. Однак у лікарні його не врятували – чоловік помер через зупинку серця.

За даними видання ixbt, чоловіка, який помер через вибух навушників, звали Ракеш Кумара Нагара. Повідомляється, що трагедія могла статися через неякісне складання аксесуара або стрибка напруги.

Якого бренду були навушники, що вибухнули – ЗМІ не уточнюють. Відомо, що аксесуар створила маловідома індійська компанія. У країні, де трапилася трагедія, подібні навушники можна купити на автомобільних заправках і в маленьких магазинах.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Помер через телефонний дзвінок: навушники вибухнули прямо у вусі чоловіка