facebook

Двоє українців намагались перевезти в сумках через кордон чималу суму грошей: обидвоє заплатили по 15 тисяч злотих штрафу

Польські злоті, євро, гривні, чеські крони, канадські долари та шведські крони… Українці намагалися принести в Польщу у звичайних дорожніх сумках ціле багатство!

Проблема в тому, що вони зробили це незаконно, що не залишилося непоміченим прикордонними службами в Медиці. За даними Польського агентства преси, співробітники Національної податкової адміністрації (KAS) з Підкарпаття виявили дві спроби незаконного перевезення значних сум грошей.

Обидва випадки мали місце на прикордонному переході в Медиці. Чоловіки намагались перевезти готівку, загальною вартістю понад 445 тисяч злотих.

Порушників затримали та зобов’язали сплатити чималий штраф: одному довелось сплатити 14 тисяч, іншому — 15 тисяч злотих.

А нашим читачам нагадуємо, що особа, яка має платіжні засоби вартістю понад 10 тис. євро, в’їжджаючи на територію країн ЄС, повинна подати відповідну декларацію до компетентних органів митно-податкової служби або прикордонної служби.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Двоє українців намагались перевезти в сумках через кордон чималу суму грошей: обидвоє заплатили по 15 тисяч злотих штрафу