facebook

«Може він образився на когось» – мати 6-річного Олексійка, який загубився в Карпатах (ДЕТАЛІ ЗНИКНЕННЯ)

Хлопчик був з бабусею. 245 людей шукають 6-річного Олексія Стефанціва, який зник у Карпатах у районі Говерли добу тому. Нині рятувальники розширили географію пошуків.

Вони будуть обстежувати колиби, де могла заховатися дитина. Пошуковики розглядають різні версії – хлопчик міг травмуватися, або заснути. Про це повідомляє Суспільне Карпати.

Хлопчика шукають і кінологи із 7 собаками. Люди обстежують територію не тільки пішки, але й застосовують квадрокоптер та тепловізор.

Батьки хлопчика сказали, що у горах вони вперше, а також розповіли, за яких обставин загубився їхній син.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Моя сестра разом з чоловіком, з моєю мамою, моїми двома дітьми та її сином йшли на Говерлу. Ми на той час були в дорозі у Яремчі. Планували, що вирушимо завтра, бо запізнюємося. І в дорозі сестра каже, що вона з дітьми відірвалася наперед, а наша мама з молодшим сином – позаду, їм важче було йти.

Звичайно, було дуже багато людей. Одні піднімалися, інші – спускалися. Загубитися серед людей було легше, ніж просто у лісі. Мама кликала Олексійка, час від часу він повертався, а потім біг наперед, бо хотів догнати старшого брата. А вже якоїсь миті вона його не побачила, – каже матір хлопчика Мар’яна Стефанців.

Жінка розповідає, що бабуся почала кликати її сина, але він не відгукувався. Почала розпитувати людей, чи хтось бачив хлопчика в кепці.

Хтось казав, що бачив, наче саме він спускається, але де Олексій – невідомо. Годину шукали і вже тоді викликали рятувальників, – продовжує матір хлопчика.

Батьки разом з рятувальниками цілу ніч шукали дитину. Вони кажуть, що Олексій – хоробрий хлопчик: не боїться ні собак, ні дикої природи. Йому подобається займатися спортом та змагатися.

Також батьки розповідають, що дитина комунікабельна, тому родичі сподіваються, що хтось побачив хлопчика, який загубився та допоміг йому.

Особливість моєї дитини – коли він образиться, то його не докличешся, він буде мовчати і не відгукнеться. І може він образився на когось, тому так. Але я вже не знаю, що думати, – каже Мар’яна Стефанців.

Прикмети дитини: зріст 110 см, середньої статури, волосся коротке каштанове, очі карі. Був одягнений у зелену футболку, штани камуфляжного забарвлення, голубий картуз із червоним козирком.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Може він образився на когось» – мати 6-річного Олексійка, який загубився в Карпатах (ДЕТАЛІ ЗНИКНЕННЯ)