facebook

“Не знав, що не можна спати з неповнолітніми”: 7-класниця чекає на дитину від 17-річного хлопця (ФОТО)

Їй 12, а йому -17. Семикласниця Наталя з села Дроздівці на Чернігівщині чекає дитину від 17-річного хлопця. Зараз дівчина на 6 місяці вагітності й живе разом з батьком майбутньої дитини.

Ще 14 квітня 2021 року до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них потрапила на прийом неповнолітня вагітна дівчина. Було відкрито провадження за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

“Я сиділа в хаті, вийшла на вулицю на лавочку в Інтернет зайти, коли заходить він у двір. Я спочатку засоромилась, почервоніла, як буряк була червона. Він запропонував статевий акт. Я спочатку відмовилася, а потім погодилася. Не знаю чому”, – розповіла дівчина про їхнє знайомство.

17 -річний майбутній батько розповідає, що про відповідальність за інтимні стосунки з неповнолітньою зовсім не знав. А тепер, почувши, який строк йому світить, налякався.

“Її батьки пішли іншу хату протоплювати. Залишилися ми в одній хаті. Дід із бабою в одній кімнаті спали, ми – в іншій, але на різних ліжках. Якось це сталося, що я приліг до неї… Я мріяв стати батьком у 20 років, а вийшло – у 18”, – прокоментував Сергій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Матір дівчинки Людмила також знала про ці стосунки, але стверджує, що не могла їм перешкоджати. Коли Наталя стала на облік до гінеколога, до Сергія приїхала поліція. Зазначається, що родина Наталії кілька років перебуває на обліку у соцслужб. З дівчиною поспілкувався психолог. Виховувати дитину Наталя планує разом із Сергієм. Вони хочуть одружитися і купити окремий будинок.

“Висновки психолога, що мама недостатньо приділяла уваги доньці. Як бачимо, мама сама вела такий спосіб життя, тому дитина була поза увагою. Мама сама не очікувала, що таке трапиться. Зараз ми відвідуємо дану родину. Питання про вилучення дітей розглядалося”, – каже директорка Центру соціальних служб Куликівської селищної ради Лариса Карцева.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Не знав, що не можна спати з неповнолітніми”: 7-класниця чекає на дитину від 17-річного хлопця (ФОТО)